Председник Међународне Организације "Срба Евроазије"
Председник Скупштине дијаспоре и Срба у региону

НАРОД ДОНБАСА СЕ ЗАХВАЉУЈЕ СРБИМА НА ПОДРШЦИ

У петак 24. фебруара у 12 часова у Београду у хотелу Allure caramel (бивши Адмирал) одржана је трибина где је било речи о тешким ратним догађајима у Донбасу, током којих и данас гине много недужних људи, а пре свега деце.


Том приликом, имали смо могућност да чујемо трагичну исповест Ане Тув, жене и мајке која је изгубила мужа и двоје мале деце када су пале гранате на њену кућу. Њена страшна историја најбоље показује ситуацију у Донбасу, и намера јој је да својим присуством и исповешћу позове светску јавност да утичу на украјинску власт да престану са убијањем сопственог народа и сопствене деце.

«Трагедије је код нас много у Донбасу. Ја сам дошла овде да о томе причам као живи сведок, због тога што ја живим у срцу Донбаса, у граду Горловка. Он тренутно представља једну од најјачих «врућих тачака» и  константно је гранатира украјинска војска», рекла је Ана у ексклузивном коментару за News Front — Србија.
Такође, Ана је говорила о тренутној ситуацији у Донбасу и о украјинским медијским лажима о животу у младим народном републикама.


    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коммент.:

Отправить комментарий