Председник Међународне Организације "Срба Евроазије"
Председник Скупштине дијаспоре и Срба у региону

Интервју Драгана Станојевића поводом изјаве Михајловићеве о заустављањуизградње "јужног тока"


Председник Српске дијаспоре, Драган Станојевић у разговору за „Русинформбиро“ објаснио је какво значење има пројекат изградње гасовода „Јужни Ток“ за Српски народ

„Тај пројекат има национално стратешко значење за Српску државу и народ. То су хиљаде радних места. Ојачавање геополитичког значаја Србије на Балкану. Изјава Зоране Михајловић је изазвала велико негодовање јер она не одражава принцип државне политике и мишљења нашег народа, то је микрофон европских чиновника,преко кога они озвучавају своје амбиције да би нанели ударац по Русији а самим тим и по Србији.

Али ми ћемо на друштвеном нивоу подржавати овај пројекат,чак мислим да је и у самој влади велика већина против,али је притисак и утицај европске политике на Српску велико. При томе је Станојевић изјавио,да Европска унија није донела Србији крупних економских пројеката.

Од Европске уније и Америке ми чујемо само доста лепих речи и обећања,али резултата нема: народ живи све лошије,ни једна фабрика није била инвестирана да би се појавила радна места. За последње године Србија је постала само отворено тржиште за робе које они производе и кориштење јефтине радне снаге.

http://rosinform.ru/2014/06/09/bolgariya-i-serbiya-priostanovili-raboty-po-proektu-yuzhnyy-potok/
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коммент.:

Отправить комментарий